Superfoods

SUPERFOODS™

 

Η SUPERFOODS™ όντας στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής από το 2008 έχει καθιερωθεί πλέον στον χώρο αυτό όσο και στη συνειδήση των καταναλωτών ως μια εταιρεία που προσφέρει χρήσιμα, καινοτόμα, ποιοτικά, ασφαλή και προσιτά προϊόντα τα οποία έχουν σχεδιαστεί με μόνο γνώμονα την κάλυψη εξατομικευμένων αναγκών. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν προϊόντα όπως το Ιπποφαές, οι Κάψουλες Κανέλας Extra ™ και μια σειρά άλλων φυσικών προϊόντων και ανάδειξαν ότι η φύση μπορεί να προσφέρει την καλύτερη θωράκιση στον οργανισμό κάθε ατόμου.

 logo

Η SUPERFOODS™ προσφέρει προϊόντα τα οποία έχουν σχολαστικά δημιουργηθεί με την μεγαλύτερη φροντίδα καθώς τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές για την παραγωγή κάθε φυτικού/φυσικού προϊόντος ξεχωριστά, αφού για την δημιουργία του πραγματοποιούνται εξονυχίστηκες έρευνες ώστε να παραδοθεί σε εσάς έχοντας άριστη ποιότητα. Αυτή η ιδιαίτερη φροντίδα έχει οδηγήσει στην αναγνώριση της εταιρείας από μεγάλες χώρες του εξωτερικού, ενώ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει καταφέρει να περάσει την διαδικασία του FDA, για νόμιμη πώληση στις ΗΠΑ. Ενώ, ταυτόχρονα τα προϊόντα Superfoods™ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό σε χώρες της Ευρώπης, καθώς αντιλαμβάνονται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Πέραν όμως όλων αυτών η SUPERFOODS™ δεν σταματά να αναζητά νέους τρόπους εξέλιξης για την καλύτερη διατροφή με στόχο μια ποιοτικότερη ζωή και την προσφορά πρωτοποριακών προϊόντων.

 

Κάθε προϊόν Superfoods™ έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή έως ότου φτάσει στα χέρια σας. Διαθέτοντας την γνώση, την τεχνολογία και την ιδιαίτερη αγάπη για αυτό που κάνουμε φροντίζουμε ότι κάθε στιγμή της δημιουργίας των φυσικών/φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής καλύπτει τις καλύτερες προδιαγραφές ώστε να σας προσφέρουμε άριστα προϊόντα κατευθείαν από την φύση.

 

→ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ SUPERFOODS™ ΕΔΩ