Πού προτείνεται το Ιπποφαές

Πού προτείνεται

 

Το Ιπποφαές ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημά η αρμονική συγκέντρωση των ουσιών δίνει την δυνατότητα αντίστασης του ανθρώπινου σώματος ενάντια στα παθογόνα επιβλαβή στο σώμα σας. Αυτό είναι απαραίτητο και κρίσιμο για την καλή υγεία επειδή σημαίνει όχι μόνο την ελευθερία από τις ασθένειες και τους πόνους, αλλά και έναν βέλτιστο όρο φυσικά, διανοητικά και κοινωνικά.

Αυτή η ομάδα καλά-συντονισμένων και καλά-καθορισμένων ανοσοποιητικών παραγόντων οικοδόμησης ρυθμίζει και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα στις διαφορετικές διαδικασίες και σε διαφορετικά επίπεδα, αποκαθιστά το διαταραγμένο ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την αντίσταση του σώματος στις ασθένειες, κατά συνέπεια δρα αποτρέποντας αποτελεσματικά τις ασθένειες και επιταχύνοντας την αποκατάσταση!
Το Ιπποφαές θεωρείται ως εκ των κορυφαίων αντικαρκινικών τροφών.

 

Δερματολογικό

Η υγεία του δέρματος σας: Οι θαυμαστές ιδιότητες της υποκίνησης στην αναγέννηση ιστού θεραπείας με τα αναλγητικά και αντιαναφλεκτικά αποτελέσματα, κάνουν το Ιπποφαές μια ευπρόσδεκτη θεραπεία για το έγκαυμα, τις περικοπές, τα κρυοπαγήματα, τις πληγές, κ.λπ.

 

Ακτινοβολία

Πολλοί άνθρωποι είτε που οφείλονται στο επάγγελμα είτε το πρόσθετο περιβάλλον τους, μπορούν να υποβληθούν στην ακτινοβολία συμπεριλαμβανομένων των χειριστών υπολογιστών, των κινητών τηλεφώνων, ιατρικού προσωπικού σχετικών με την ακτίνα X, των ηλεκτρονικών είτε πυρηνικών εργαζομένων, των αστροναυτών, των πιλότων, των αεροσυνοδών, κ.λπ. Η βιταμίνη Ε, τα καρωτινοειδή, φλαβονοειδή, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, το μηλικό οξύ και το σελήνιο προωθούν την επιδιόρθωση των χαλασμένων ιστών και των κυττάρων.
Συνολικά το Ιπποφαές έχει βρεθεί ότι υποκινεί το μυελό των οστών και την παραγωγή αίματος και προστατεύει έτσι την καρδιά, τη σπλήνα, το συκώτι και τα νεφρά από τη ζημία ακτινοβολίας

 

Υγεία της γυναίκας

Οι γυναικολογικές αναταραχές ενοχλούν πολλές γυναίκες, μεταξύ τους τα συχνότερα προβλήματα είναι πόνος εμμηνόρροιας, το σύνδρομο της εμμηνόπαυσης, η αναιμία, η αυχενική διάβρωση, κ.λπ. Το Ιπποφαές περιέχει τις θρεπτικές ουσίες που έχουν τις καθοριστικές επιδράσεις στον αδένα, την κυκλοφορία, τα νεύρα, το ανοσοποιητικό και το αναπαραγωγικό σύστημα. Έχει επίσης αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντί-μολυντικές και αντιαναφλεκτικές ιδιότητες και η εσωτερική και εξωτερική χρήση μπορούν αποτελεσματικά να βοηθήσουν στον πόνο εμμηνόρροιας, την αυχενική διάβρωση κ.α..

 

Υγεία των παιδιών

Τα παιδιά χρειάζονται την περιεκτική και ισορροπημένη θρεπτική δομή για να γίνουν ισχυρά και υγιή. Το Ιπποφαές παρέχει τις πλούσιες βιταμίνες Α, Ε, D, Κ, κ.λπ., ιχνοστοιχεία συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου, του ψευδάργυρου, του ασβεστίου, του χαλκού, του μαγγάνιου, του σεληνίου που είναι εύκολο να απορροφηθούν χωρίς οποιεσδήποτε ορμόνες. Συγχρόνως, περιέχει διάφορους ανοσοποιητικούς παράγοντες ρυθμίζοντας που αυξάνουν την αντίσταση των παιδιών ενάντια στις ασθένειες και τους ιούς χωρίς παρενέργειες. Επομένως είναι μια έξυπνη επιλογή για να προσθέσει κάποιος το Ιπποφαές στη διατροφή των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων των νηπίων.

 

Συνεργικά αποτελέσματα

Το Ιπποφαές περιέχει επίσης πολλά είδη ουσιών που είναι σπάνια σε άλλα πηγές, όπως το τερπένιο που είναι πολύ χρήσιμο και καθοριστικό για την υγεία. Οι ειδικοί και οι μελετητές συνεχώς κατάπληκτοι διαπιστώνουν ότι τόσοι πολλοί παράγοντες οικοδόμησης υγείας συνδυάζονται οργανικά στο Ιπποφαές.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι η αναλογία μεταξύ αυτών των βιοενεργών θρεπτικών ουσιών είναι τόσο ευεργετική στην ανθρώπινη υγεία και ότι απορροφώνται πολύ εύκολα όταν λαμβάνεται. Αυτά τα βιοενεργά συστατικά δεν λειτουργούν μόνα τους αλλά συντονίζονται μαζί, συμπληρώνοντας και ενισχύοντας το ένα το άλλο για να αντισταθούν στα παθογόνα.
Αυτή η συνεργική και περιεκτική επίδραση, μπορεί μόνο να επιτευχθεί από το θαυματουργό χέρι της φύσης.

 

Ένα θαυματουργό φυτό

 

Έχει βρεθεί επίσης ότι:
Το επίπεδο βιταμίνης C είναι περίπου 1000% πιο υψηλό από αυτό των πορτοκαλιών, γι’αυτό χρησιμοποιείται και σε κρυολογήματα. Σύμφωνα με Ρώσους και Κινέζους επιστήμονες, το Ιπποφαές περιέχει 190 βιοενεργά συστατικά από τα οποία 106 είναι στο έλαιο. Το έλαιο είναι η καλύτερη ενιαία πηγή που είναι γνωστή στον άνθρωπο για τη βιταμίνη Ε, την βιταμίνη C, τη Β-καροτίνη, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα ουσιαστικά αμινοξέα και φλαβονοειδή.

 

Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε (δ-άλφα-tocopherol) είναι 200% υψηλότερη από το έλαιο σίτου, 900% υψηλότερο από το έλαιο καλαμποκιού και 3500% υψηλότερο από το έλαιο σόγιας. Το δ-α-tocopherol είναι η πιο ισχυρή μορφή βιταμινών Ε. Περισσότερο από 90% των συνολικών λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο του Ιπποφαές περιέχει (17-20%) ωμέγα-3, (28-30%) ωμέγα-6, (36-40%) ωμέγα-9. Το Ιπποφαές περιέχει 11 από τα 14 ουσιαστικά μέταλλα και 28 ιχνοστοιχεία, ενώ τα αντιοξειδωτικά του ξεπερνούν τα 15. Περιέχει περισσότερο κάλιο από ότι νάτριο. Το έλαιο του Ιπποφαές δεν περιέχει τα μέταλλα που είναι επιβλαβή στο σώμα. Επίσης περιέχει κατά 32% πρωτεΐνη.

 

Αποτελέσματα έδειξαν ότι η κρέμα ομορφιάς είχε μια θεραπευτική αποτελεσματικότητα στον αποχρωματισμό δερμάτων, στις φακίδες, ενάντια της πρόωρης γήρανσης, στην σκλήρυνση του δέρματος, στην απολέπιση, στην ακμή, και στην επαναλαμβανόμενη δερματίτιδα.