Superfoods

SPRAYS™

AERO KIDS™ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ

AERO KIDS™ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ 

Τώρα μπορούν τα παιδιά σας να πάρουν τις βιταμίνες τους.

 

 

Το AERO KIDS™  παιδική πολυβιταμίνη, έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το παιδί σας κάθε μέρα. Έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 4 και πάνω, και δεδομένου ότι δεν είναι ένα χάπι, είναι πιο εύκολο για τα παιδιά σας να το πάρουν.

 

 

 

‘’Έχω ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Μαρία, και έχω να πω ότι αντιμετώπιζα εξαιρετική δυσκολία για να πάρει το κοριτσάκι μου ένα συμπλήρωμα σε κάψουλες, δισκία ή υγρό.

 

 Τότε ανακάλυψα το AERO KIDS™ παιδική πολυβιταμίνη.

 

Η Μαρία μου, αγαπά τη γεύση τσιχλόφουσκας του AERO KIDS™ και πλέον κάθε πρωί το ζητά μόνη της καθώς το θεωρεί διασκέδαση.  Με το AERO KIDS™ παιδική πολυβιταμίνη πλέον έλυσα το πρόβλημα μου και πραγματικά νιώθω πιο ελεύθερη’’

 

•   Στο AERO KIDS™  δεν υπάρχει κανένα βλαβερό συστατικό και θεωρείται ως η “καθαρότερη στον κόσμο” πολυβιταμίνη.

 

Ένα παιδί που μεγαλώνει χρειάζεται υγιή διατροφική υποστήριξη για να αναπτυχθεί σωστά.  Γι ‘αυτό ένα εξαιρετικά απορροφήσιμο συμπλήρωμα βιταμινών είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση του να παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

 

Στο AERO KIDS τα θρεπτικά συστατικά έχουν προσαρμοστεί για να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες των παιδιών ηλικίας από 4 ετών και άνω.  Περιέχει καθαρές, ασφαλείς και απορροφήσιμες βιταμίνες Α, C, D, Ε, Β-6, Β-12, θειαμίνη, νιασίνη κ.α.

 

Μήπως τους αξίζει το καλύτερο;

 

Τα παιδιά σας θα λατρέψουν την υπέροχη γεύση της τσιχλόφουσκας του προϊόντος και τον τρόπο λήψης.  Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσουν τις καλές συνήθειες που θα τους βοηθήσουν σε όλη τους την ζωή.

 

Η καλή διατροφή βοηθά σημαντικά

 

•   Μια μελέτη που δημοσιεύεται των Φεβρουαρίου του 2000, σε τεύχος περιοδικού της Εναλλακτικής και Συμπληρωματικής Ιατρικής δείχνει ότι τα συμπληρώματα μπορούν να διορθώσουν τις διατροφικές ελλείψεις στα παιδιά και να μειώσουν την αντικοινωνική συμπεριφορά.

•   Πολλά παιδιά με βίαιη ή ανάρμοστη συμπεριφορά πάσχουν από διατροφικές ελλείψεις. Σε μελέτη η διόρθωση αυτών των ελλείψεων με την συμπλήρωση της διατροφής μείωσε τη συχνότητα της αντί-κοινωνικής συμπεριφορά σε παιδιά 6 έως 12 ετών. Στην μελέτη τα παιδιά που έλαβαν συμπληρώματα μείωσαν την αντικοινωνική τους συμπεριφορά κατά 47 τοις εκατό, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους από εκείνα που έλαβαν εικονικό προϊόν.

•   Ερευνητές έδωσαν σε μια ομάδα 40 φοιτητών καθημερινά συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένα για να παρέχουν το διατροφικό ισοδύναμο των βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που περιέχονται σε μια καλά ισορροπημένη διατροφή. Άλλη ομάδα 40 φοιτητών έλαβαν εικονικό φάρμακο, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν σοβαρές παραβιάσεις στους κανόνες.

•   Οι συγγραφείς της μελέτης πιστεύουν ότι οι κακές διατροφικές συνήθειες οδηγούν σε χαμηλές συγκεντρώσειςυδατοδιαλυτών βιταμινών στο αίμα, που επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου και στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσει βία και άλλες σοβαρές αντί-κοινωνικές συμπεριφορές.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 

 KIDS

 

 

 

 

 

 

ta4stadia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ AERO KIDS™  ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΗ

 

Ο πατενταρισμένος τρόπος διανομής  που χρησιμοποιούμε παρέχει στην πιο αγνή τους μορφή, τις βιταμίνες, τα μέταλλα, και τα βότανα άμεσα στο σώμα.

•   Όταν ψεκάζεται στο στόμα, τα μικρο-σφαιρίδια απλώνονται στην επιφάνεια του βλεννογόνου επιτρέποντας στα θρεπτικά συστατικά να λειτουργήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να προκαλούν επιπλέον άγχος στα όργανα του σώματος μας.

•   Μέσω της απορρόφησης από το στόμα, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι δεν είναι μόνο πιο εύκολο και πιο γρήγορο, αλλά μπορεί το να χρησιμοποιήσουν και όσοι έχουν πρόβλημα με το ευερέθιστο έντερο ή άλλα προβλήματα που τους αποτρέπουν να χρησιμοποιούν κάψουλες, χάπια κ.α.

 

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

 

1. Έχει τον καλύτερο τρόπο λήψης διατροφικών συστατικών.

2. Μπορεί να το δώσετε σε ένα άρρωστο παιδί που δεν έχει δυνάμεις να καταπίνει.

3. Όσοι  δυσκολεύεστε στην κατάποση, δεν καταπίνετε κάψουλες ή αυτά που επικαλύπτουν τα δισκία.

4. Δίνει άμεσα ενέργεια και δύναμη.

5. Το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε (στο γραφείο, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο, στην άθληση κ.α.).

6. Απορροφάτε κατά 90% σε 20 μόλις λεπτά.

7. Απορροφάτε  900% πιο γρήγορα από τις κάψουλες.

8. Αποτελεί τον νέο τρόπο λήψης των θρεπτικών συστατικών.

9. Χρησιμοποιεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία.

10. Θεωρείται το πιο φιλικό για τον οργανισμό.

 

 

  SIGKRISI PINAKAS

 

 

“Μέσα από του στόματος ψεκασμού, τα θρεπτικά συστατικά πηγαίνουν κατευθείαν μέσα στο σώμα και στη συνέχεια, στη ροή του αίματος και στη συνέχεια στα κύτταρα μέσα σε λίγα λεπτά”

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ

 

ΠΡΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΦ  75356 01/10/2013