Υγιείς και ενεργητικοί

Υγιείς και ενεργητικοί

 

Εάν για οποιοδήποτε λόγο ο οργανισμός μας περιέχει πολλές ελεύθερες ρίζες, τοξίνες, οφειλόμενες στον άσχημο τρόπο ζωής ή και στις πολύ κακές συνθήκες που επικρατούν στον σύγχρονο κόσμο (καυσαέρια, άγχος, κάπνισμα, διατροφή, έλλειψη άσκησης), ενδέχεται να νιώσουμε νωχελικοί, κουρασμένοι ή και κατάθλιψη. Το Ιπποφαές είναι πλούσιο σε βιταμίνες και υπέρ αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε πάλι ζωντανοί και ενεργητικοί.

 

Οι βιταμίνες της σειράς Β που χαρακτηρίζονται αντιαγχωτικές, καθώς και τα αμινοξέα μαζί με τα λιπαρά οξέα (Ω) που έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τον οργανισμό, θα αποτελέσουν την καλύτερη λύση για να διώξετε το άγχος με την βοήθεια του Ιπποφαές. Τα αποτελέσματα μπορούν να ενισχυθούν με ένα φλιτζάνι τσάι από τα φύλλα του Ιπποφαές.

 

Το σύνολο των θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικών που περιέχονται στο Ιπποφαές είναι 190.

 

 

 

Αυξάνει την δύναμη και αντοχή! Αυξάνει τις επιδόσεις!

 

Γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας

Η ισορροπημένη σύνθεση του Ιπποφαές επιτρέπει στον οργανισμό να αναρρώσει πιο γρήγορα μετά από σκληρή προπόνηση ή επίδοση. Συχνά, είναι δυνατό να προπονείστε για περισσότερο χρόνο και πιο έντονα, γεγονός που αποτελεί μια καλή βάση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Αυτή η φυσική τράπεζα βιταμινών και μετάλλων επιτρέπει στον οργανισμό να λειτουργεί βέλτιστα, ακόμα και κατά την διάρκεια σκληρών αγώνων. Η αντοχή αυξάνεται και χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να αισθανθείτε σωματική εξάντληση.

 

Ωστόσο, το Ιπποφαές έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε κορυφαίους αθλητές με υψηλές προσδοκίες. Πολλά μέταλλα χάνονται κατά την εφίδρωση. Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μυϊκή και νευρική λειτουργία. Το Ιπποφαές αντικαθιστά γρήγορα όλα τα μετάλλων που χάνονται μέσω της εφίδρωσης.

 

Επιπλέον, η έντονη μυική άσκηση προκαλεί αύξηση στις τοξίνες του οργανισμού, όπως διοξείδιο του άνθρακα και γαλακτικό οξύ. Η καθαριστική δράση του Ιπποφαές εξαλείφει γρήγορα και αποδοτικά αυτές τις τοξίνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την ταχύτερη αποκατάσταση μετά από προπόνηση και αγώνες.

 

Το Ιπποφαές δεν αποτελεί ναρκωτικό, φάρμακο ή τονωτικό χάπι.

 

 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάρα πολύ αθλητές της Ευρώπης και των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, έχουν να κατορθώσει σπουδαία επιτεύγματα χρησιμοποιώντας το Ιπποφαές. Αλλά και πάρα πολύ νέοι το ανακαλύπτουν και το χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο στην καθημερινή τους δίαιτα.
Πλέον έχει αναγνωριστεί από όλες τις χώρες του κόσμου σαν κορυφαίο SUPERFOODS™.

 

Νοσήματα που σχετίζονται αιτιολογικά με ελεύθερες ρίζες και οξείδωση λιπών:

– Αλκοολική ή μη κίρρωση ήπατος
– Αρτηριοσκλήρυνση
– Έμφραγμα μυοκαρδίου
– Aγγειοπάθειες
– Aυτοάνοσα νοσήματα
– Aρθρίτιδα
– Καταρράκτης
– Aμφιβληστροειδοπάθεια
– Διαβήτης
– Πνευμονικό εμφύσημα
– Ελονοσία
– Σκλήρυνση κατά πλάκας
– Λιποφουσκίνωση νευρώνων (v. Batten)
– Νόσος Parkinson
– Νόσος Alzheimer
– Γεροντική άνοια
– Πρόωρη γήρανση

 

ΤΟ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ SUPER ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ

 

 

Αδυνατήστε με υγιή τρόπο

Ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία αυξάνεται. Πλέον η παχυσαρκία θεωρείται ασθένεια. Η απόκτηση βάρους είναι εύκολη, ενώ το να χάσεις βάρος είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολύ συχνά, το αίσθημα πείνας υπερνικά αυτό της θέλησης και έτσι, εάν σταματήσουμε την διατροφή που ακολουθούμε, επιστρέφουμε στο παλιό βάρος μας χωρίς να το καταλάβουμε. Επιπλέον, η διατροφή που προβλέπουν οι συγκεκριμένες δίαιτες είναι συχνά περιορισμένη και χωρίς ισορροπία προκαλώντας επιδείνωση της υγείας.

 

Το Ιπποφαές μας προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στο να απελευθερωθούμε από περιττά κιλά, χωρίς να ενοχλήσουμε την υγεία μας. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό, με μηδενικές θερμίδες. Τα λιπαρά οξέα, τα αμινοξέα που έχει στην σύνθεση του βοηθάνε στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού αλλά και του πεπτικού συστήματος με συνέπεια να έχουμε καλύτερη καύση των λιπών, αλλά και η πλήρης κάλυψη του οργανισμού με τις βιταμίνες που περιέχει δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού. Με απλά λόγια ζούμε υγιείς.