Ο Βασιλιάς στη διατροφή

Ο Βασιλιάς στη διατροφή με τεκμηριωμένα οφέλη!

 

Για εμάς, είναι θέμα υποχρέωσης απέναντί σας, να μπορέσουμε  να  σας προσφέρουμε πάντα το κορυφαίο, και να σας κάνουμε μύστες μιας ολοκληρωμένης διατροφής η οποία, πρώτα από όλα να αποδίδει λύσεις σε προβλήματα του οργανισμού και σε μια μελλοντική ασφαλή ζωή. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μελετήσαμε, συγκρίναμε, συγκεντρώσαμε έρευνες και βιβλιογραφία, είδαμε τα αποτελέσματα, βεβαιωθήκαμε ότι είναι  ένα φυτό  που περιέχει πάνω από 190 θρεπτικά συστατικά, πολλά από τα οποία σε απίστευτα μεγάλη συγκέντρωση και όλα εξαιρετικά εναρμονισμένα μεταξύ τους, έχει χαρακτηριστεί σαν τον Βασιλιά των φυτικών – φυσικών SUPERFOODS και σαν ένα υπέρ συμπλήρωμα διατροφής, που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι.

 

Έτσι είμαστε πάλι στην θέση να τηρήσουμε την υπόσχεση μας, δημιουργούμε ‘κορυφαία, χρήσιμα, καινοτόμα, ασφαλή και προσιτά προϊόντα’.

 

 

Χαρακτηρίσαμε την spirulina σαν την βασίλισσα του νοτίου ημισφαιρίου. Πλέον,  σας παρουσιάζουμε το ΙΠΠΟΦΑΕΣ EUBIAS® τον παγκόσμιο βασιλιά των φυτών στα θρεπτικά συστατικά, στα τρόφιμα και κορυφαίο παγκοσμίως σε λιπαρά οξέα (Ω3, Ω6, Ω7, Ω9), βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, το φυτό που έρχεται να ολοκληρώσει το πάζλ των φυτικών super foods.

 

Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ, είναι ένα 100% φυσικό τρόφιμο μοναδικό στην Ελλάδα, δημοφιλές και δυσεύρετο σε πάρα πολλές χώρες του εξωτερικού (Καναδάς, Ρωσία, Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία κ.α.). H κυκλοφορία του προϊόντος ΙΠΠΟΦΑΕΣ EUBIAS κάψουλες της Αstra Medical Hellas είναι γνωστοποιημένη στον ΕΟΦ και σύμφωνη με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί κυκλοφορίας των τροφίμων ειδικής διατροφής. Το προϊόν περιέχει 350 mg έλαιο σπόρων ιπποφαούς ανά κάψουλα.

 

Η πίστη μας για το Ιπποφαές είναι τόσο μεγάλη, που δημιουργήσαμε στην Ελλάδα, στα αγνά οροπέδια της βορείου Ευβοίας,  την πρώτη και μεγαλύτερη καλλιέργεια της μεσογείου, έτσι ώστε σύντομα να ελέγχουμε πλήρως την ποιότητα που καταφθάνει στο ράφι των φαρμακείων.

 

Για το ΙΠΠΟΦΑΕΣ  έχουν αφιερωθεί 5 επιστημονικά συνέδρια, και έχουν γίνει χιλιάδες επιστημονικές έρευνες και κλινικές μελέτες σχετικές με τη διατροφή, που υποστηρίζουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του, όλα αυτά το οδηγούν στην κορυφή των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής.

 

‘Η ασφάλεια σας αποτελεί

την κινητήριο δύναμη μας

 

 

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ ΣΑΝ ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΦΑΕΣ

 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ:

1 κάψουλα ΙΠΠΟΦΑΕΣ EUBIAS 350mg oil αντιστοιχεί σε 400 φρέσκους καρπούς ιπποφαές.

Η 1 κάψουλα ΙΠΠΟΦΑΕΣ EUBIAS 350mg oil σας κοστίζει 0,48 λεπτά ενώ οι 400  καρποί κοστίζουν μ.ο. 8,00 ευρώ, δηλαδή 1600% περισσότερο.

Για να πάρετε αυτά που σας δίνει μια κάψουλα ΙΠΠΟΦΑΕΣ EUBIAS 350mg oil πρέπει να λάβετε πάρα πολλές κάψουλες με ιπποφαές σκόνη, που σημαίνει οικονομικά ασύμφορο.